Anhænger og kærre

Anhænger og kærre med 2, 3 eller 4 aksler

Køb din næste anhænger eller kærre hos Alsidig Maskinfabrik I/S. Vi har produceret højtipvogne og anhængere i mere end 30 år, og vi har specialiseret os i ordreproducerede vogne, som bliver tilpasset kundernes individuelle behov. Du kan bestille en anhænger eller kærre med 2, 3 eller 4 aksler, og vi leverer naturligvis i hele Danmark.

Mulighed for bagtip eller 3-vejstip til din anhænger

Vi kan levere en anhænger eller en kærre til mange formål. Vores anhængere bliver typisk leveret i størrelserne 14, 16, 18, 20 og 22 tons, og du kan vælge imellem bagtip og 3-vejstip, ligesom der er mulighed for en eller flere aksler.

​Du kan vælge forskellige farver til anhængeren, men de typiske farver er grøn eller rød.​​

​Derved kan du få en vogn, som matcher dit brand og/eller din vognpark samt øvrige maskiner.

Enhver anhænger, kærre og tipvogn fra Alsidig Maskinfabrik I/S er ordreproduceret. Det giver dig mulighed for at bestille en vogn, som er produceret efter dine individuelle ønsker og behov. Dermed kan du få et arbejdsredskab, som er tilpasset dine arbejdsforhold. Vi kan efterkomme de fleste ønsker.

Ring for at høre mere om de mange muligheder

Kontakt os gerne på telefon 74 68 75 01 eller på alsidig@tdcadsl.dk, hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en anhænger eller en kærre. Vi giver gerne råd og vejledning, før du beslutter dig.​

1. Kontakt/Dialog

2. Overslag

3. Accept af overslag

4. Tilbud

5. Produktion