Entreprenørvogn

Entreprenørvogn fremstilles efter individuelle behov

​Hvis du skal bruge en ny entreprenørvogn, har vi et stort udvalg, og vognene kan tilpasses kundernes individuelle behov. Hos Alsidig Maskinfabrik I/S har vi produceret forskellige vogne i mere end 30 år, og alle vores vogne er ordreproduceret. Du kan få en entreprenørvogn i forskellige størrelser lige fra 13 til 30 tons.

Vælg mellem 3-vejstip og bagtip til din entreprenørvogn

En Alsidig entreprenørvogn kan leveres i mange forskellige farver, så den passer til dit brand og dine øvrige maskiner. De typiske farver er rød, grøn, gul eller grå, men du kan også vælge andre farver, hvis du ønsker det.

Du kan vælge imellem 3-vejstip og bagtip.​

Derudover kan du vælge at få din entreprenørvogn leveret med eller uden hydraulisk hjultræk.

​Alle vores entreprenørvogne, tipvogne og anhængere bliver ordreproduceret, og det betyder, at du kan få vognen leveret helt efter dine ønsker og behov. Du kan med andre ord få et arbejdsredskab, som er tilpasset dine faktiske arbejdsforhold. Vi kan normalt efterkomme de fleste ønsker.

Ring for at få flere oplysninger om vores vogne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil modtage et uforpligtende tilbud på en entreprenørvogn, eller hvis du har brug for flere oplysninger om vores udvalg. Vi giver gerne råd og vejledning, så du bedre kan træffe det rette valg, hvis du er i tvivl. Du kan ringe på telefon 74 68 75 01, men du kan også skrive til alsidig@tdcadsl.dk.

Derpå kan vi aftale nærmere.​

1. Kontakt/Dialog

2. Overslag

3. Accept af overslag

4. Tilbud

5. Produktion