Profil

Leder du efter en tipvogn til salg? Alsidig Maskinfabrik er en virksomhed som har fremstillet tipvogne (landbrugsvogne, flisvogne og m. m.) i 30 år. Vi startede med at udvikle den nu meget kendte Alsidig Varia højtipvogn, som stadig produceres.

I dag er vi en virksomhed der har et program af vogne der ordre fremstilles, så vognen bygges efter de ønsker som kunden har, det vil sige at kunden får nøjagtig den vogn som passer til hans behov.

Vores program på vogne er:

Alsidig Varia højtipvogn med bagtip el. 3vejstip i størrelse 7-9-11-13-15 tons.

Alsidig højtipvogn med skrå bagende i størrelse 16 tons.

Alsidig lavtipvogn med bagtip i størrelse 16-18-20-22 tons. Bagtipvogn 16 og 18 tons kan også fås som 3vejstip og med hydraulisk forskydelig aksler, så vognen kan bruges som kærrer.

Alsidig kroghejsvogn i størrelse 16-18-20-22 tons

Krogshejsvognen produceres med et hejs som også bruges på lastbiler, det vil sige at kroghejset har samme normer og sikkerhed som de bruger på lastbiler. Hejset kører med et arbejdstryk på 320 bar for at kan tag en fuld lastet container på jorden, derfor bruger vi eget hydralikanlæg med EL-betjent ventil, hydraulisk stabilisator af bagaksel ved løft af fuld container, skærme og hydraulisk støtteben foran. Som ekstra udstyr kan der fås gennemgående PTO aksel, så vognen kan bruges til foreksempel møgspredning.

Alsidig skifteladsvogn med bagtip i størrelse 15-18-20-24 tons. Skiftelad vil sige at man henstiller lad på 4 ben og dermed kan bruge undervognen til flere opgaver som foreksempel kornvogn, græsvogn, gyllevogn, møgvogn og mange flere ting. Det er en billigere opbygning fremfor kroghejs, men man kan heller ikke skifte lad med læs på, som en kroghejsvogn.

Alsidig anhænger med bagtip el. 3vejstip i størrelse 14-16-18-20-22 tons.

Alsidig Maskinfabrik bygger også mange special vogne op, så hvis De har en opgave på en opbygning, kontakt da os og vi vil give Dem et tilbud på det.

Med venlig hilsen

Alsidig Maskinfabrik I/S.
Bjarne Soll.​

1. Kontakt/Dialog

2. Overslag

3. Accept af overslag

4. Tilbud

5. Produktion