Tipvogn

Tipvogn med 3-vejstip, bagtip, lavtip eller højtip

Hos Alsidig Maskinfabrik I/S kan du finde en tipvogn i størrelsen fra 13 til 30 tons. Vi har fremstillet tipvogne i mere end 30 år, som vi sælger til vores mange kunder i hele Danmark. Du kan anvende en tipvogn til mange forskellige formål. Den kan bruges som blandt andet landbrugsvogne, træflisvogn eller entreprenørvogn.

En ordreproduceret tipvogn tilpasses dine arbejdsforhold

En tipvogn fra Alsidig Maskinfabrik er alsidig, og du kan vælge imellem 3-vejstip og bagtip, og vi kan levere vognene i flere farver såsom rød eller grøn. Udover du kan vælge imellem 3-vejstip og bagtip, kan du vælge imellem højtip og lavtip.

Vores program af tipvogne bliver ordreproduceret, således de bliver bygget efter kundens ønsker og behov. Du kan med andre ord få en vogn, som passer præcis til dine arbejdsforhold.​​ Vi producerer også kroghejsevogne, entreprenørvogne og træflisvogne.

Du kan vælge en tipvogn med funktion og størrelse såsom:​

  • Alsidig Varia højtipvogn med bagtip eller 3-vejstip i størrelserne 7, 9, 11, 13 eller 15 tons.
  • Alsidig højtipvogn med skrå bagende i størrelsen 16 tons.
  • Alsidig lavtipvogn med bagtip i størrelserne 16, 18, 20 og 22 tons.
  • Alsidig lavtipvogn med 3-vejstip og hydraulisk forskydelige aksler i størrelserne 16 og 18 tons. Denne type kan også benyttes som kærre.

Kontakt os for at få et tilbud på en vogn

Kontakt os for at få et tilbud på en tipvogn. Vi giver gerne råd og vejledning om det rette valg, hvis du er i tvivl. Du kan ringe til os på telefon 74 68 75 01, eller du kan skrive til os på alsidig@tdcadsl.dk.​