Træflisvogn

Træflisvogn med bagtip eller sidetip

Du kan finde en ny træflisvogn hos Alsidig Maskinfabrik I/S. Den kan leveres i hele Danmark i mange forskellige størrelser og med forskellige former for tip. En træflisvogn kan benyttes af skovbrug og relaterede brancher, men den kan også benyttes til mange andre formål.

Vælg en træflisvogn med eller uden hydraulisk hjultræk

En træflisvogn fra Alsidig Maskinfabrik er, som vores navn antyder, alsidig, og den kan leveres i en række forskellige størrelser. Du kan også vælge imellem forskellige farver som for eksempel rød eller grøn.

Vores kunder har forskellige behov, og nogle ønsker fast højtip, mens andre har behov for variabelt højtip. Derudover kan vi tilbyde enten bagtip eller sidetip.

​Og det er endvidere muligt at vælge en træflisvogn med eller uden hydraulisk hjultræk.​

Alle vores træflisvogne er ordreproducerede, og derfor kan de bygges helt efter kundens ønsker og behov. Det betyder, at du kan bestille en vogn, der er bygget, så den er tilpasset dine arbejdsforhold. Vi har bygget forskellige typer af tipvogne i mere end 30 år, og derfor kan du være helt tryg ved at benytte os.

Kontakt os for at høre mere om priser på vogne

Du kan kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en træflisvogn, eller hvis du ønsker flere oplysninger. Vi råder og vejleder gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være det rette valg for dig og din virksomhed. Du kan ringe til os på telefon 74 68 75 01. Eller du kan skrive til alsidig@tdcadsl.dk.​